Edgar Kruyning

Ede | Veenendaal | Landelijk op locatie

 

Grondlegger

Docent opleiding

Licentie voor onbepaalde tijd

Budo Academy Physical

www.yoseikan.nl

 

Vening Meineszstraat 7

6717 AJ  Ede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0318 635144

 

Edgar Kruyning 7e dan is oprichter Budo Academy Physical en KBA-training en is een autoriteit op het gebied van weerbaarheid en zelfverdediging. Hij verbleef lange tijd in Japan voor zijn opleiding onder leiding van hooggegradueerde grootmeesters en behaalde zelf ook hoge graduaties in tal van krijgskunsten. Ook behaalde hij lerarendiploma’s in diverse disciplines.

 

In budodisciplines staat van origine de persoonlijke ontwikkeling centraal. Edgar heeft door zijn brede kijk op budo een visie ontwikkeld die toegankelijk is voor een groot publiek. Hij streeft er naar de budodisciplines niet alleen in te zetten als krijgskunst, zelfverdediging en wedstrijdsport, maar ook als basis voor lichamelijke en mentale training en persoonlijke ontwikkeling. Voor zijn werk, waarin de persoonlijke ontwikkeling centraal staat, ontving hij in 2007 een Koninklijke onderscheiding.

 

Edgar is verbonden aan verschillende opleidingsinstituten zoals de lerarenopleidingen bij verschillinde officiële bonden en het ROC. Op basis van zijn persoonlijke ervaringen, als mens en meester, verzorgt hij voor de overheid, verschillende onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven trainingen, workshops en interactieve lezingen op maat. Naast dit alles is hij auteur van vele vaktechnische boeken en het boek “Balans vinden in jezelf” waarin hij de vertaalslag maakt tussen oosterse krijgskunsten, persoonlijke ontwikkeling en het dagelijks leven.

Minh Ho

Ede | Landelijk op locatie

 

Docent opleiding

Licentie voor onbepaalde tijd

Budo Academy Physical

www.yoseikan.nl

 

Vening Meineszstraat 7

6717 AJ  Ede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0318 635144

 

Minh Ho

is al jaren lang dagelijks actief als budodocent aan de Budo Academy Physical. Hij kreeg van Edgar  Kruyning gerichte scholing en behaalde diverse lerarendiploma’s in  weerbaarheid en zelfverdediging zoals leraar yoseikan-jujutsu en KBA-teacher. Ook ging hij als assistent van Edgar Kruyning mee naar onder andere Thailand en Japan voor verdieping en verbreding van zijn kennis. En heeft hij veel ervaring opgedaan als wedstrijdsporter in diverse disciplines. Naast het doceren van diverse budodisciplines (Ju-jutsu, Karate, Aikido, kickboxing, MMA) participeert hij onder  andere als docent in de opleidingen yoseikan-jujutsuleraar en KBA-instructeur.